Du er landet på Patentbånd.dk, det helt rigtige sted at finde Paslode patentbånd. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Paslode patentbånd tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Paslode patentbånd 0,8×17 mm x 3 m

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Paslode patentbånd 0,8×17 mm x 3 m” fås til 145,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Paslode patentbånd til ophæng af mindre konstruktionsdele.
Pregalvaniseret stål med 20 µm for lang holdbarhed….

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Paslode Patentbånd 0,8×17 mm x 25 m

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Paslode Patentbånd 0,8×17 mm x 25 m til kun 510,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Varmforzinkede patentbånd.
Materialet er blødt jern, der kan bukkes og er derfor let at håndtere.Patentbånd anvendes til at hænge ventilationssystemer op med, kabelbakker eller nedhængte lofter.Anvendes også til alle former for samlingsformer og til at ho…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Paslode patentbånd 0,8×17 mm x 10 m

Sidste produkt på vores liste er Paslode patentbånd 0,8×17 mm x 10 m som vi har fundet til 320,- hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Patentbånd til ophæng af mindre konstruktionsdelePregalvaniseret stål med 20 µm for lang holdbarhedPraktisk plastikkasse…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Dyreste Paslode Patentbånd på listen er Paslode Patentbånd 0,8×17 mm x 25 m fra Davidsenshop.dk med en pris på 510.00. Billigste udvalgte Patentbånd er Paslode patentbånd 0,8×17 mm x 3 m som du kan købe for 145.00 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 365 kr.
Ovenstående Paslode Patentbånd data og priser er hentet fra 1 butikker (Davidsenshop.dk). Alle Paslode Patentbånd tilbud er opdateret i dag 02-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Patentbånd guides:

Fandt du ikke det rigtige Patentbånd blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Patentbånd: